Ara
Filtreler
Kapat

Gizlilik Bildirimi

Gizlilik Politikası

Vergi Dünyası web sitesi olarak biz, (Vergi Dünyası olarak ifade edilecektir.) www.vergidunyasi.com.tradlı internet sitesi üzerinden toplanan kişisel verilerin toplanması ve kullanımı ile ilgili iş bu gizlilik politikası ile tüm kullanıcılarımızı bilgilendirmeyi amaçlamaktayız.

Mağazamızda verilen tüm servisler ve www.vergidunyasi.com.tradlı internet adresi, Maliye Hesap Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi’ne (Vergi Dünyası) aittir ve İktisadi İşletmemiz tarafından işletilir.

Vergi Dünyası, çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir.

Üyelik veya Mağazamız üzerindeki çeşitli form ve anketlerin doldurulması suretiyle üyelerin kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soy isim, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) Mağazamız tarafından işin doğası gereği toplanmaktadır. 

Vergi Dünyası bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler, promosyon teklifleri gönderebilir. Üyelerimiz bu gibi bilgileri alıp almama konusunda her türlü seçimi üye olurken yapabilir, sonrasında üye girişi yaptıktan sonra hesap bilgileri bölümünden bu seçimi değiştirilebilir ya da kendisine gelen bilgilendirme iletisindeki linkle bildirim yapabilir.

Mağazamız üzerinden veya eposta ile gerçekleştirilen onay sürecinde, üyelerimiz tarafından mağazamıza elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgiler, Üyelerimiz ile yaptığımız "Kullanıcı Sözleşmesi" ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklanmayacaktır.

Kişisel verilerin toplanması

Vergi dünyası, internet sitesi kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere, ilgili mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüğü ve hizmet standartları çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmek amacıyla, size daha iyi hizmet verilebilmesini ve istatistikî çalışmalar yapılabilmesini sağlayacak kişisel verileriniz sizlerden talep edilebilmektedir. Bu kişisel veriler internet sitesi hizmetlerinden (web sitesi, tablet ve mobil uygulamalar) yararlanabilmeniz adına, açık rızanıza istinaden, işbu Gizlilik politikası kapsamında belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır.

Kişisel verilerin kullanılması,

Vergi dünyası kullanıcılarının izniyle kişisel bilgileri aşağıdaki amaçlar için kullanılacaktır ve hiçbir durumda öngörülen amacın dışında kullanılmayacaktır.

Vergi dünyasının içeriğini zenginleştirmek, vergi dünyasının en son ürün duyuruları ve gelecekteki etkinlikleri hakkında kullanıcıları bilgilendirmek, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ödemeleriniz gerçekleştirmek, bilgilerinizi güncellemek, üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek, yayınlar göndermek, elektornik posta ile bülten göndermek ya da bildirimler de bulunmak, sorularınızı cevaplamak ve etkin bir müşteri hizmeti sunmak, yeni içerikler hakkında bilgi vermek.

Kredi Kartı Güvenliği

www.vergidunyasi.com.tr adlı internet sitemiz üzerinden gerçekleştirilen satışlara ilişkin olarak temin edilen mali bilgiler, ödeme gerçekleştirilen banka veya kredi kartı şirketlerine iletilmekte olup, internet sitesi üzerinde bilgileriniz muhafaza edilmemektedir.

Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler alışveriş sitelerimizden bağımsız olarak 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere ilgili bankaya ulaştırılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenmez ve kaydedilmez.

Kişisel verilerin paylaşılması,

www.vergidunyasi.com.tr adlı internet sitemiz aracılığı ile temin edilen kişisel bilgiler kullanıcılara daha iyi hizmet verilebilmesi amacına yönelik olup üçüncü kişilere satılmaz, kiralanmaz ya da başka şekilde kullandırmaz ve siz aksini talep etmediğiniz kürece üçüncü kişilerle hiçbir suretle paylaşılmaz. Ancak vergi dünyası yürürlükte bulunan mevzuat hükümleri uyarınca yetkili, idari ve resmi makamların usulüne uygun olarak talepte bulunulması durumunda kullanıcılara ait olan ve uhdesinde barındırdığı bilgileri yetkili makamlarla paylaşacaktır.

Vergi Dünyası, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Cookie (Çerez) Kullanımı

İnternet sitesi, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmekte amacıyla ve yasal yükümlülüğü çerçevesinde, işbu Gizlilik Politikası çerçevesinde belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplayacak, işleyecek, üçüncü kişilerle paylaşacak ve güvenli olarak saklayacaktır. Cookie (Çerezler) web sitesini ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamaları kullandığınızda veya mobil web üzerinden bağlandığınızda, internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayarınız, cep telefonunuz veya tabletinizde saklanan küçük bilgi parçacıklarını içeren metin dosyalarıdır.

İntenet sitesi çerezleri; günlük dosyaları, boş gif dosyaları ve/veya üçüncü taraf kaynakları yoluyla topladığı bilgileri tercihlerinizle ilgili bir özet oluşturmak amacıyla depolar. İnternet sitesi, size özel tanıtım yapmak, promosyonlar ve pazarlama teklifleri sunmak, web sitesinin veya mobil uygulamanın içeriğini size göre iyileştirmek ve/veya site üzerindeki kullanım geçmişiniz izlenebilmektedir. İnternet sitesi, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanan bilgiler gibi farklı yöntemlerle veya farklı zamanlarda site üzerinde sizden toplanan bilgileri eşleştirebilir ve bu bilgileri üçüncü taraflar gibi başka kaynaklardan alınan bilgilerle birlikte kullanabilir. Söz konusu eşleştirme ve kullanma yalnızca işbu gizlilik politikası ve iletişim izni ile belirlenen amaçlar ve kapsan dâhilinde kalacaktır.

Üçüncü Taraf Web Siteleri Ve Uygulamalar

Mağazamız, web sitesi dâhilinde başka sitelere link verebilir. Vergi Dünyası, bu linkler vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır. Vergi Dünyasına ait sitede yayınlanan reklamlar, reklamcılık yapan iş ortaklarımız aracılığı ile kullanıcılarımıza dağıtılır. İş bu sözleşmedeki Gizlilik Politikası Prensipleri, sadece Mağazamızın kullanımına ilişkindir, üçüncü taraf web sitelerini kapsamaz.

E-Posta Güvenliği

Mağazamızın Müşteri Hizmetleri’ne, herhangi bir siparişinizle ilgili olarak göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebilir. Vergi Dünyası e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez.

Gizlilik Politikasında Yapılacak Değişiklikler

Vergi dünyası gizlilik politikasında her zaman değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler, değiştirilmiş yeni Gizlilik Politikası ile internet sitesine konulması ile geçerlilik kazanır. İşbu gizlilik politikası değişikliklerinden haberdar olmanız için, sizlerle gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Kullanıcılar, varsa üyelik/kişisel bilgilerini ve iletişim tercihlerini her zaman sisteme giriş yaparak güncelleyebilirler. Bu konuda taleplerinizi ayrıca internet sitesinde yer alan iletişim bilgilerinden bize ulaşarak da iletebilirisiniz. Talebini en kısa sürede değerlendirilerek uygulamaya alınacaktır.

 

Maliye Hesap Uzmanları Derneği İktisadi İşletmesi

Necatibey Caddesi No: 72 Kat:6 Karaköy, Beyoğlu İSTANBUL

Tel: 0-212-252 34 12 veya 0-212-24400 45

Fax: 0-212-252 34 71

info@vergidunyasi.com.tr

 

 

 

 

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve verilen hizmet ile ilgili çıkabilecek sorunların veya uyuşmazlıkların hızla çözülmesi için, Vergi Dünyası, üyelerinin IP adresini kaydetmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.