Vergi Dünyasını Keşfet
Popüler Başlıklar
- Birleşme Bölünme Ve Tür Değiştirme Hallerinde Vergi Uygulamaları
- Yargı Kararı Derlemesi -2: Dar Mükellef Kurumlara Yapılan Ödemelerde Vergilendirme
- Tevsi Yatırımlarda İndirimli Kurumlar Vergisi Hesaplaması
- Dönem Sonu Değerleme İşlemleri
- Avans Kar Paylarının Şirkete Geri Çağrılmasının Vergisel Sonuçları
Vergi Dünyası Hesabım
- Üye Ol
-
Giriş
Yeni Üye Ol
Üye hesabı oluşturarak, daha hızlı alışveriş yapabilir, yeni ve eski siparişlerinizin durumunu güncel takip edebilirsiniz.
Yeni Üye Ol -
Sepetim
Sepetinizde 0 ürün var
- Arama
BİLGİ
BİLGİ
Temmuz 2011
26. Türkiye Maliye Sempozyumu
Eski Baş Hesap Uzmanı, YMM Prof. Dr. SELAHATTİN TUNCER
200
Sepete Ekle
Türkiye’de halen mevcut ve sayıları 100’ü aşan devlet Üniversitelerinin İİBF, Siyasal Bilgiler, İktisat Fakültelerinin Maliye Bölümü öğretim üye ve elemanları ve bunların emeklileri, Hukuk Fakültelerinin Ekonomi ve Maliye Bölümlerinin Vergi Hukuku Ana Bilim Dalı öğretim üye ve elemanları ve bunların emeklileri halen Vakıf Üniversitelerinde görev yapan eski Maliye Bölüm üye ve elemanları ve bunların emeklileri, Maliye Bakanlığı, hazine Müsteşarlığı, DPT, Sayıştay, Danıştay’ın ilgili birim temsilcilerinin katılması ile her yıl bir üniversitenin üstlendiği görev ve sorumluluk altında Türkiye Maliye Sempozyumu başlığı altında bilimsel ve mesleki bir toplantı düzenlenmektedir.
1985 yılından beri, bir yıl hariç olmak üzere, bu mesleki toplantılar devam etmekte ve bu güzel gelenek çeyrek yüzyıldan beri sürdürülmektedir.
Bu yıl 26. Türkiye Maliye Sempozyumu 2-5 Mayıs 2011 tarihleri arasında Şanlıurfa- Harran Üniversitesi-Osmanbey Kampüsünde düzenlenmiştir. Üç gün devam eden bu mesleki ve bilimsel toplantıda Bölgesel kalkınma ve Kamu Politikaları başlıklı ve Türkiye için güncel olan bir konu işlenmiştir.
Bundan önceki sempozyumlarda olduğu gibi, bu toplantıya da sağlığım elverdiği için katılma olanağını buldum. Sempozyumun bütün çalışma, panel ve genel kurul oturumlarını izledim, notlar aldım. Bu uzun ve Maratona benzer toplantıyı sizler için özetlemeye ve değerlendirmeye çalıştım.
Bu İçeriği Görüntüleyebilmek İçin Aşağıdaki Ürünleri Satın Alabilirsiniz.
İlgili Diğer Yayınlar
Hemen Satın Al
Makaleyi Satın Al
Eski Baş Hesap Uzmanı, YMM Prof. Dr. SELAHATTİN TUNCER 200
Temmuz2011
